Reacties:

5 thoughts on “Reacties:

 1. Beste mensen van de reddingsbrigade,

  Enorm verrast was ik, samen met mijn zwager en zwemmaatje Nico, met de kaart met VVV-bon die wij kregen omdat wij, zo blijkt, al 25 jaar lid zijn van de vereniging. Wat is de tijd gevlogen en wat hebben we al veel avonden gezwommen. Wij hopen dit nog lange jaren te doen. Jullie bedanken wij voor het attente gebaar.

  Groetjes,
  Eddie Meulmeester en Nico Minneboo

 2. Geachte heer/mevrouw,
  Naar aanleiding van de oproep voor oude leden die misschien hun zakboekje kunnen ontvangen wil ik graag vragen of mijn zakboekje nig aanwezig is. Ik trainde ongeveer van 1975 tot 1980. Ook wil ik vragen of er nog oude foto ’s bewaard zijn uit deze periode. Ik trainde op vrijdagavond in Vlissingen.

  Hartelijke groet,

  Monique Burger-oosterom

 3. Beste Monique, We hebben gezocht maar helaas niet gevonden. Wel kwamen we een Sander Oosterom tegen, misschien familie?
  Wat foto’s betreft heb ik alleen digital geschoten materiaal van verschillende trainingen en evenementen. Dit is bijna allemaal van na de eeuwwisseling. Als er mensen zijn die nog oude foto’s hebben horen we dat graag.

 4. Hallo reddingsbrigade,
  Ik wilde iedereen even bedanken voor de mooie bloemen!
  Hoop dat ik snel weer kan komen!
  Groetjes Lisette

 5. Hartelijk bedankt voor alle kaartjes ,felicitaties en bloemen die ik heb mogen ontvangen na aanleiding van het winnen van de Frans Nareboutprijs .

  Petra de Bruijne

Reacties zijn gesloten.