Lid worden van Reddingsbrigade Vlissingen

 

Op zoek naar een leuke en uitdagende nieuwe sport? Wil je graag leren hoe je mensen kunt helpen in nood? Overweeg dan om lid te worden van Reddingsbrigade Vlissingen!

Als lid van onze reddingsbrigade leer je niet alleen zwemmen en reddingsvaardigheden, maar ook teamwork, communicatie en leiderschap. We bieden leuke lessen voor jong én oud en voor verschillende niveaus, zodat je kunt groeien en je vaardigheden kunt verbeteren.

Als lid kun je naast de reguliere lessen op de maandagavond ook deelnemen aan verschillende activiteiten en evenementen, zoals de jaarlijkse strandavond, clubkampioenschappen, of misschien wel in de selectie van het wedstrijdteam!

 

Maar het belangrijkste is dat je als lid van Reddingsbrigade Vlissingen plezier hebt tijdens de lessen met je teamgenoten en daarnaast leert levens te redden en jezelf of anderen in nood te helpen.

Dus als je geïnteresseerd bent in het worden van lid van onze reddingsbrigade, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor nieuwe leden en zien er naar uit om je te verwelkomen in onze club van redders en zwemmers!

Wil je komen proefzwemmen om te kijken of de Reddingsbrigade wat voor je is? Mail dan info@reddingsbrigadevlissingen.nl en meld je snel aan!

WhatsApp Image 2023-05-05 at 13.16.01

Ben je in het bezit van je A-diploma en minimaal 5 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij onze brigade! Je mag eerst 2x komen proefzwemmen en kunt daarna kiezen of je je wil inschrijven. We proberen je altijd bij leeftijdsgenoten in te delen. Graag een mail naar info@reddingsbrigadevlissingen.nl
Zo kunnen wij jou plaatsen in de juiste groep en het juiste tijdstip

Wil je 2x vrijblijvend komen proefzwemmen om te zien hoe leuk het kan zijn om te leren jezelf en anderen te redden? Meld je dan aan per mail op info@reddingsbrigadevlissingen.nl en maak een afspraak om gezellig eens mee te doen! 

Lid worden kost je €14 per maand. Je kunt ook per jaar betalen, dan komt het op €168.

De lessen van Reddingsbrigade Vlissingen zijn op maandagavond tussen 18:00 en 21:00 en duren 45 minuten.

 Lessen zijn tussen 18:00 en 21:00 en duren 45 minuten. Aan de hand van je leeftijd en beschikbare ruimte wordt de groep gekozen waar je bij mag deelnemen.

Kom je een proefles meedoen bij de brigade en ken je al iemand die er zwemt van ongeveer dezelfde leeftijd? Geef dit dan gerust aan bij het aanmelden, meestal lukt het dan wel om in dezelfde groep je proefles te volgen. We kunnen helaas niet altijd beloven dat je daar ook kan blijven na inschrijving ivm maximum groepsgrootte en indelingen per brevet. Maar dit zullen we altijd even overleggen!

Jazeker! Ieder jaar (vaak in april) hebben we brevetzwemmen. Op deze dag komen de examinatoren van Reddingsbrigade Nederland om te toetsen of jij alle vaardigheden goed kunt die je het afgelopen jaar hebt geoefend. Als je die haalt krijg je een mooi brevet, welke elk jaar een stapje moeilijker wordt!

Dat moet zeker niet! We proberen wel elk jaar clubkampioenschappen te organiseren voor de hele vereniging, maar wedstrijden doe je alleen als je door de trainers van een wedstrijdteam wordt geselecteerd, je dat leuk vindt en daar mee traint. Mocht dat je leuk lijken, vraag er dan zeker eens naar!

Leukste vereniging van Vlissingen (verkiezingen 2015)
5/5