Opzoek naar foto’s en verhalen

Beste (oud-)leden van de Dr. A. Stavermanbrigade,

We zijn enthousiast jullie te laten weten dat onze vereniging volgend jaar een bijzondere mijlpaal bereikt: we vieren ons 100-jarig bestaan! Als onderdeel van de festiviteiten willen we graag terugkijken op de uitgebreide geschiedenis van onze vereniging en de fantastische momenten die we samen hebben gedeeld.

Om dit te bereiken hebben we jullie hulp nodig. We roepen al onze oude leden op om hun oude foto’s en verhalen met ons te delen, zodat we een unieke en levendige fotocollectie kunnen samenstellen. Dit zal ons helpen om de prachtige herinneringen op te halen en de waardevolle momenten te herbeleven die ons hebben gevormd tot de vereniging die we vandaag de dag zijn.

Of je nu tien jaar geleden, twintig jaar geleden of zelfs nog langer geleden bij onze vereniging betrokken was, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Wij zijn op zoek naar foto’s van reddingen, zwemlessen, activiteiten, wedstrijden, kampioenschappen en andere speciale gelegenheden. Daarnaast sporen we ook aan om je verhalen, anekdotes en diepgaande herinneringen met ons te delen.

Het delen van je foto’s en verhalen is eenvoudig. Je kunt ze mailen naar secretariaat@reddingsbrigadevlissingen.nl Als je afgedrukte foto’s hebt die je wilt delen, kun je contact met ons opnemen, zodat we een mogelijke manier kunnen vinden om ze te verzamelen.

We kijken er enorm naar uit om jullie bijdragen te ontvangen en ons jubileumjaar te vieren met een prachtige verzameling van memorabele momenten. Samen kunnen we een resultaat creëren aan de vereniging die ons allemaal zo dierbaar is.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan niet om contact met ons op te nemen via secretariaat@reddingsbrigadevlissingen.nl

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme, jullie verhalen en natuurlijk jullie foto’s. Laten we samen terugkijken op onze trotse geschiedenis en vol verwachting uitkijken naar een briljante toekomst!