Marjon

Mijn naam is Marjon Buren-Bronke. Ik ben lid sinds maart 1979 toen was ik 10 jaar .Ik geeft les sinds mijn 15e aan iedereen die wil zwemmen maar voornamelijk aan 9 à 10 jarigen. Toen er aan mij gevraagd werd of ik les wilde geven vond ik het super spannend en stoer en ben ik dit gelijk gaan doen.

Ik vind de vrolijkheid en openheid van kinderen die wat willen leren en het samenwerken met de andere instructeurs erg leuk.

Mijn taken binnen de brigade zijn co√∂rdinator maandagavond, instructeur, regelen examens, secretariaat TC, contributie controle, bijhouden kas en rekeningen betalen. En oh, alle leuke dingen regelen zoals bloemen, kaartjes, kerstengeltjes enz enz….. en oh ja ook nog bondsexaminator.

Ik haal naast de brigade ook veel voldoening uit mijn gezin, mijn paard, mijn vriendengroep (ook bij de brigade) en sta bij SV Walcheren in de kantine. Getrouwd met een zeeman die tevens penningmeester is en heb 2 zonen en leuke schoondochters. Hoop het nog lang vol te houden bij de brigade. Op naar de 100 jaar!